SYDÄN SYRJÄLLÄÄN...

11/05/2017





... ja muutama muu viime päivien sykähdyttävä tapaus...

Viikon superlatiivien ja hymyilytyksien kirjaaminen on ollut vallan retuperällä. Tässä pari, joiden vuoksi nauran enemmän, myös suihkussa:

Rakastan hipelöidä kauniita esineitä. Minulla on monia lempiputiikkeja merkittävillä design district-alueilla, joissa käyn kartuttamassa asetelmamateriaalivarastojani. Ja sitten ovat asematunneleiden Flying Tigerit! Kuka designia, käsityötä ja vintagea arvostava esteetikko käy Tigereissa?? Olen jopa kääntynyt Kaivokadun liikennevaloista takaisin, kun en ole voinut palata maitojunalla kotiin käymättä tilpehööritaivaassa. Sekä kotimaiset että ulkomaiset Tiger-hankintani ovat monipuolisuudessaan vailla vertaa: marmoria, posliinia, sukkia, niskatyynyjä, chilinaksuja... Susia ovat olleet kasvopumpuli, nitoja ja täytettävät matkakosmetiikkapurnukat. Taannoiselta visiitiltä matkaan tarttuu sydän. Ostos ei ole millään muotoa perusteltavissa, se on piste muovikatastrofin i:n päälle ja sen takia miljoonat kärsivät työssään. Tuotteessa mättää kaikki, mutta en voi muuta kuin kävellä sydän kämmenellä kassalle. Vieritän syyn vuosien Greyn anatomialle altistumiselle ja alitajuntaisille kirurgihaaveille. Kertonee kuitenkin jotain sekin, että vaihtoehtona olleet aivot jäävät kaupan hyllylle. 


Kosmetiikkaostoksilla kohdalleni osuu huomattavan usein erittäin pätevä miesmyyjä. Viimeisimmän ammattilaisen kohtaan ensivisiitilläni Lush-nimiseen liikkeeseen ja päädyn kassalle Greyn sairaalassa tarjoiltavaa hyytelöä muistuutavan sitruunan ja rosmariinin tuoksuisen tuotteen kanssa. Ostokseni on kylläkin epäilyttävästi saman sininen kuin ne harvat irtokarkit, joita en uskalla syödä. Jos lähtö tulee Whoosh-putsarin väriaineista johtuen, tulee se ainakin kaakelit naurusta kaikuen.



Loppuun vielä maininta, että tätäkään postausta ei ole tehty yhteistyössä kenenkään kanssa. Kukin menköön sydän- ja jelly ostoksille omantuntonsa sallimissa puitteissa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti