VIIKON PARHAAT ... JA PASKIMMAT

06/12/2015





Pöllin bloggari-idoleiltani Noorilta "parjantain parhaat"-idean ja sovellan sitä sopivammaksi. Listaan ehdottomasti mukaan myös viikon paskimmat. Kipparin mielestä versioni pitäisi otsikoida toisella painotuksella: Viikon paskimmat... ja ehkä jokunen paras. Ihme kyllä, minua joskus Missi Pestiksikin kutsutaan!??? 

Viikon parhaan ostoksen teki ystäväni. Paikallisen soitinkaupan kassaan kilahti musta flyygeli. Ihan parasta tällainen shoppailuseuralainen.

Parhaan sisustuksen suunnittelin samaiselle ystävälle. Flyygeli saa arvoisensa puitteet ja arvokoti tyylikkään pintapäivityksen. Sanokoon kuka mitä tahansa, mutta kyllä se niin on, että rahalla saa, ainakin the soittimia ja sujuvia remppoja.

Paras joulufiilis löytyi Pulsan asemalta. Sveitsiläistä Petraa on kiittäminen siitä, että läheltä löytyy tällainen elämys. Paikka on vaikuttanut kaikkina vuodenaikoina. Jos autolla näille seuduille tuleva miettisi majoituspaikkaa, ehdottaisin välittömästi asemamiljöön B&B:a.

Paras kulttuuriteko oli lippujen hankinta helmikuulle Emma Salokosken Savoyn konserttiin. Ihan parasta tulee olemaan konserttimatka, tadaa, Punavuorenkadulta Kasarminkadulle! Sen taittaa korkkareilla silkasta nautinnosta jäisillä kaduilla!

Paras herätys oli jokaisen aamun herätyskellon soitto kello kahdeksan. Ja tajuntaan syttyvä päivän paras ensimmäinen ajatus: ei ole kiire minnekään, taaskaan.

Viikon paras maku oli pikkisten huipennukseksi keitetty omatekoinen mustikka-anis-vanilija-glögi. Maistui erityisen makoisalta pikkujoululahjaksi hankituista uusista kuumajuomakupposista.

Paras paluu oli paluu lihassorvin ääreen kuntosalille. Syytän post-sisilia-tilaa ja Downton Abbeyn antifitnesstyyliä siitä, että paluu hiukan venyi. Hyvin muistui ja kulki yläkroppatreeni, trainer voi (yhä) olla ylpeä hyvästä ohjelmastaan. Ojentajalihaksen lepotila on nyt ohi.

Tai sitten EI! Viikon paskin EVERNEVEREVER paluu oli paluu lihassorvin ääreen kuntosalille. Urheilu on niin perseestä ettei mikään ole enemmin perseestä! Kuulun siihen promillen kokoiseen vähemistöön, yllätysyllätys - ei mennä tässäkään normin mukaan - joka ei tunne minkäänlaisia eufoorisia endorfiiniorgasmeja fyysisen rääkin jälkeen. Jalkatreeni oli kyykkyjen apukuulaan tarttumisen ensisekunneista hamaan ohjelman loppuun silkkaa v.......a. 

Viikon paskin kropantila on ihan oma vika. Joka paikkaan koskee, kyykkyyn ei pääse voihkimatta ja kaikkinainen kehon liikuttelu on täysin mahdotonta. Paskinta on lopettaa kuntoilu! Tai paskinta on ikinä edes aloittaa kuntoilu! Urheilu on perseimmästä! En ole vielä päättänyt.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti