HYVÄÄ MINULLE

20/10/2016





Tuunailen päähomminani syksyn I♡Me-teemoja itseni näköisiksi. Viikon mittainen täsmähyväntekeväisyyskampanjani keskittyy häpeilemättä oman navan ympärille. Erityisen hyvää tekee istahtaminen erilaisten kippojen, kuppojen, patojen ja kattiloiden äärelle. Silmun punavuorelaiskorvike on Kuuma. Viime talvinen pikku-Kuuma on muuttanut, kasvanut, kuumentunut ja lyöttäytynyt kimppaan Nest Factoryn kanssa. Vakoilen avokadotoastin takaa aamupalaveeraajia ja työpostien seulojia ja olen varma, että erotun taustasta paperihesareineni taiteilija-Kusaman tavoitteesta huojentavasti poiketen. 




Erityisen hyvää tekee syödä hyvässä seurassa. Tyhjennämme Löylyssä Jasperin kalasoppakattilan sisustuskollegan ja Hemmon kanssa omin erityistehostein. Talon puolesta tuleva takkatuli jää niille kirkkaasti toiseksi. Rosteriin suuntaan rehellisesti Kape edellä, ystävä vanavedessä. Aavistus kuitenkin on, että herra-Aihisella kumppaneineen on lusikka hanskassa. Emme pety. Ruoka on uskomattoman hyvää ja tunnelma rennon tyylikäs. "Ilon kautta, Häh?" 


Syömisten lomassa ideoimme ystävien kanssa Koodarille lisää hommia. On jo sanomattakin selvää, että Koodari on enää sivutoiminen Kippari ja että on silkkaa tuuria, että laiva on seilannut viime viikot pinnalla ja kohtalaisen oikealla reitillä. Ystävä on sitä mieltä, että Koodarilta saattaa katketa verisuoni päästä kaikkien uusien muutostöiden toteuttamisessa. Todennäköisempää on se, että paatti vain uppoaa ja Kippari tekee Schettinot pelastautumalla uiden lähimmälle autiolle saarelle ilman ainummaistakaan someyhteysaparaattia. Luen rivien väleistä myös lievää pelkoa siitä, että Kippari tulisi yllätetyksi hytistään itse teossa. Entisenä skönärinä tiedän, että miehistö ei koskaan armahtaisi bloggaavaa Kipparia. 



2 kommenttia:

  1. Täytyypä laittaa Roster "työjonoon" 😋

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! Tyylikäs + maukas = täydellinen kombo

      Poista