SYYPÄITÄ HYMYYN

13/02/2017





Hymyilyttävän paljon ihania asioita mahtuu helmikuuhun, muun muassa se, että helmikuu on jo puolessa välissä. Miten muutaman päivän normaalia lyhyempi kuukausi voikin tuntua näin lyhyeltä. Kas, sehän on melkein kesä! Silmussa sen sijaan on täysi tropiikki ja aurinko paistaa siellä aina. Jos pitäisi loppuelämäkseen valita yksi asia hengenpitimikseen, valitsisin Rebecan omena-appelsiini-punajuurimehun. Herranen paratkoon miten yksi mehu voi hymyilyttää näin paljon! 



Silmussa hymyilyttää kyllä ilman mehuakin. Paikassa on ihan erityinen energia. Seuraava saattaa olla kunniana kyseenalainen (siis jos ei satu pitämään Johnny Depp-elokuvista), mutta mieleen tulee väkisinkin Pienen suklaapuodin Viannen (Juliette Binoche) hyvän hämmentämiset. Asiat vain alkavat loksahdella Silmussa suklaapuodin tapaan paikoilleen. Olen joka kerta mehut kumottuani parempi ihminen oikeammalla polulla. Taatusti. 


Heimohommat hymyilyttävät ihan erityisen leveästi. Mihin sitä Heimo Hemppa Heimosen kyydissä vielä päädytäänkään, nähtäväksi jää. Ehdotan kuitenkin jo nyt: Stay tuned, and meanwhile...


KEEP
CALM
AND
GO
TO
SILMU



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti