VIIKON HUIPUT

21/03/2017





Itärajan parhaasta italialaisravintolasta iltaa! Tuurikokin ja apupojan Cucina Infernossa on  saapasmaaviikot. Apupoika pilkkoo ja Tuurikokki hämmentää. Tiimin tunnelma on vähintään yhtä tulinen kuin Gordonin keittiöissä, vaikka padassa porisisi vain pastavesi. Parempaa ei saa edes Rossosta!


Italian ikävä on huipussaan. Kaipaan viime huhtikuuta ja Angelan ja Marion keittiöitä niin että silmissä vetistää. Kaipaan jopa omaa vuokrakeittiötäni ja farssiksi muuttunutta uuninkorjausepisodia naapurin poliziotton kanssa. Italiaanot ovat tunnetusti moniottelijoita, mutta tällä poliisikorjaajalla ei ollut pienintäkään aikomusta saada uuniani toimimaan. (Viime huhtikuun blogiarkistoissa tosielämää Toscanasta). 


Ikävän taltuttamiseksi Cucina Infernossa valmistuu parsarisottoa ja juustopippurispaghettia. Nälkä kasvaa syödessä, samoin ikävä.


Viime aikojen huippuotoksiani ovat ehdottomasti selfiet. Olen kuullut paljon ehdotuksia ja neuvoja, joiden mukaan blogini kiinnostavuuden kannalta olisi ehdottoman tärkeää lisätä postauksiin enemmän kuvamateriaalia itse kirjoittajasta. No sitä saa, mitä tilaa: snapchat-filtteröityä opossumisissiä muistuttava blogikasvo täällä jää innolla odottamaan kävijälukujen pauketta. 


Saimaa sulaa pikavauhtia. Huippukokemus nimeltä avantouinti siirtyy kypsempään ikään. Heippa talvi, en jää kaipaamaan sinua!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti