HÄRÄN VERI JA MUUTAMA MUU HERKKU

07/03/2016





Lellin itseäni kiireettömillä aamuilla ja hemmotteluaamiaisilla, ihan tavallisina arkipäivinäkin, ihan vain siksi, että voin. En ilkeä laittaa instagramiin enää yhtään kuvaa veriappelsiineista. Olen kantanut niitä kotiin jo tammikuusta, sesongin alusta, eikä loppua näytä tulevan. Lidlissä on parhaat. Punaisessa verkkopussissa on kilon verran säälittävän pieniä sisilialaisia arance rosse-appelsiineja, mutta mitä pidemmälle sesonki on edennyt sitä punaisimmiksi ja herkullisemmiksi ne ovat muuttuneet. Puristan niistä aamuisin mehua. Tänä aamuna halkaistut yksilöt olivat sisältä uskomattomia, tumman viininpunaisia! Ristin mehun härän vereksi. Maku on sanoin kuvaamaton, kuin olisi suu täynnä Sisiliaa. Hammaskiilteestä viis, aion läträtä tällä drinkillä niin kauan kuin tavaraa kaupoissa riittää. 


Eilen tein ensimmäistä kertaa itse falafelejä. Sain aikaan ihan huippuhyviä palleroita, vaikka kypsensin ne vain uunipellillä ilman rasvapastamisia. Ruoanlaittoviitseliäisyys on kyllä niitä palkitsevimpia harrastuksia, EIverenmakusuussa- juoksemisen ohella. 



Ja pakko oli kuvata vielä tämän päivän smoothiekin, todistusaineistoksi oksennuksen värisistä surautuksista, joita tulee kohtalaisen usein. Maku on yleensä ihan mahtava, niin tälläkin kertaa. Väriyhdistelmä syntyy banaanilla, pinaatilla, granaattiomenalla, limellä, taatelilla ja rahkalla. Shrek tykkäisi! Jos olisin Fiona, instaisin tämänkin:


Ja niin kyllä, uusi betonitaso on ihan paras alusta kaikille pöperöille! Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä salarakkaani, johon on sallittua retkahtaa vain viikonloppuisin. Ostin Lidlin halpisversion Nutellan sijaan, kun ajattelin, että raaskin heittää sen paremmin roskikseen parin lusikallisen jälkeen. En heitä! Tulispa lauantai!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti